Opinions dels viatges

Pilar

La camarga, paraís natural a la Provença

Un tasteig de natura i cultura que encisa amb indrets plàcids i inspiradors.
Mercè Carrió Fornells

Batalla de l'Ebre, senderisme i cultura

Hola! Com sempre. Ben organitzat i molt interessant. Moltes gràcies i abraçades.
Carme

Batalla de l'Ebre, senderisme i cultura

Fantàstica sortida que combina muntanya, natura i cultura i conduïda per guies amables i experimentats que donen seguretat absoluta.
Carme Lafay

Bloc 5 Transpirenaica

Ruta molt maca d'alta muntanya, físicament exigent, amb desnivells importants i moltes hores caminant. A destacar la organització i la companyia; també la sort de tenir els participants un nivell semblant. Potser caldria millorar l'hotel de Vielha, però en conjunt ha estat totalment satisfactori. Jo ja havia fet rutes amb Atlas i sempre és un plaer repetir.
Dori

Parc Natural d'Urbasa i Nacedero del Urederra

Navarra i els guies mai ens deceben!
Montse

Sant Joan en bicicleta per el Delta de l'Ebre

Una sortida molt recomanable. Rutes en bici pel delta, bon allotjament i una organització excel·lent per aprofitar al màxim la sortida.
Mercè Carrió Fornells

Sant Joan en bicicleta per el Delta de l'Ebre

El recomano. Es fàcil i el mes es ideal per disfrutar. Gràcies!
mercè

Riu Piedra i riu Mesa, Guadalajara i Aragó

Un lloc on descobrir els mil i un aspectes que fa l'aigua en els seus personals recorreguts. Uns camps disposats com un diorama de colors. Un caminar entre aigua, pedres, arbres i ocells.
Luis Relimpio Gual

Riu Piedra i riu Mesa, Guadalajara i Aragó

Possat a fer una critica constructiva nomès recomanaria indicar sempre a la informació caracteristiques tecniques del tipus desnivell i nombre de kilometres a recorrer de cada excursió. I sobre el terreny evitar caminar amb molta rapidesa. Tot i això excel-lent!
Emil

Bardenas Reales i Tudela, únic desert Europeu

Excellent scenery, with a bit of adventure for good measure! The days ending wrapped up with tasty feast... can't beat this - thank you Meritxell Pau and Eli!
Aurora

Bardenas Reales i Tudela, únic desert Europeu

Ha estat un cap de setmana rodó. No només hem gaudit de les Bardenas Reales que té un gran interès biològic i geològic, sinó que hem après de les explicacions de la Eli i de la ambilitat del Pau i la Xell. Tot ben organitzat! Moltes gràcies!
Laura Buguñá

Els encants de les Pitiüses: Eivissa i formentera

Viatge amb rutes molt amenes i variades, un grup molt maco i una organitzaciño fantàstica. També hem tingut molta sort amb el temps. Bona època per anar a l'illa.
Carme Gómez

Serra de Tramuntana i Llevant, Mallorca

Han estat uns dies de caminar deliciosos, amb gent molt agradable i entranyable, tant el grup en sí (només èrem cinc) com els guies i la gent de support. Tant Tramuntana com LLevant, expectaculars. M'agradaria que obríssiu noves rutes per a seguir coneixent les precioses muntanyes malllorquines. Vaig trobar a faltar però, la visita a Alcúdia que no vam fer.
Inés

Ruta 1714-El setge de Cardona

Molt bona primera experiència. Dos itineraris molt representatius del setge 1714, bon disseny de ruta i una visita al castell de Cardona impressionant. Les dues guies acompanyants bones professionals.
Montse

Mallos de Riglos

Com sempre,rutes fantàstiques i bona gent !!! Una sortida excel.lent
Mercè Casas

Mallos de Riglos

Unes rutes molt ben trobades. Una natura desbordant, única. Bona companyonia.
Muntsa

Sardenya: d'Est a Oest

Guies magnífics, atents i professionals. El grup divers, variat, divertit i solidari. Els paisatges fantàstics, les rutes entre prats primaverals, roques impressionants i camins estimulants. I el mar de tots els colors del verd i del blau. Genial! Recomenable sens dubte. Muntsa.
Joan Albos

Ascensió a la Pica d'Estats

Molt bona ruta i molt ben portada: ritme atemperat i objectiu assolit.
Ana M González Esteban

Ascensió a la Pica d'Estats

Ruta durilla pero superemocionante!!!!!!
Manel Castellví

Trilogia Basca: Gorbea, Anboto i Aizkorri

He de dir que la he disfrutat del tot. Verdor gairebé a tot arreu, boscos de fades. Cada dia ha tingut el seu lloc sorprenent, no per no saber on anavem, sino per l'efecte en arribar a la cova, o cim o el que toqués (no voldria fer spoilers). Els guies molt professionals i alhora molt propers. Els companys de viatge molt macos. I els apats, bons i generosos. Una escapada rodona.