Opinions dels viatges

Montse

Mallos de Riglos i castell de Loarre

Com sempre,rutes fantàstiques i bona gent !!! Una sortida excel.lent
Mercè Casas

Mallos de Riglos i castell de Loarre

Unes rutes molt ben trobades. Una natura desbordant, única. Bona companyonia.
Muntsa

Sardenya: d'Est a Oest

Guies magnífics, atents i professionals. El grup divers, variat, divertit i solidari. Els paisatges fantàstics, les rutes entre prats primaverals, roques impressionants i camins estimulants. I el mar de tots els colors del verd i del blau. Genial! Recomenable sens dubte. Muntsa.
Joan Albos

Ascensió a la Pica d'Estats

Molt bona ruta i molt ben portada: ritme atemperat i objectiu assolit.
Ana M González Esteban

Ascensió a la Pica d'Estats

Ruta durilla pero superemocionante!!!!!!
Manel Castellví

Trilogia Basca: Gorbea, Anboto i Aizkorri

He de dir que la he disfrutat del tot. Verdor gairebé a tot arreu, boscos de fades. Cada dia ha tingut el seu lloc sorprenent, no per no saber on anavem, sino per l'efecte en arribar a la cova, o cim o el que toqués (no voldria fer spoilers). Els guies molt professionals i alhora molt propers. Els companys de viatge molt macos. I els apats, bons i generosos. Una escapada rodona.
Toni i Anna

Sardenya: d'Est a Oest

A nosaltres també ens ha agradat molt (i també hem rigut molt). Bons guies, bona companyia, paisatges fantàstics, platges i camins preciosos: què més es pot demanar?
mercè casas

Sardenya: d'Est a Oest

Una bona desconnectada de la ciutat i els seus reclams. M'ho he passat molt bé. Els paisatges espectaculars. Sardenya estava en estat de gràcia, flors per tot arreu i un mar turquesa que enamorava. He rigut com feia temps que no ho feia.