La finalitat d’aquesta informació, normes i condicions (denominades col·lectivament Avís Legal) és regular, si s’escau, l’ús del/s web/s que Atlas Natura, posa a disposició del públic per al compliment d’aquesta obligació legal. assignatura.

Aquest Avís Legal va ser modificat el 14/05/2024.

Atlas Natura
LLOCS WEB I DOMINIS

Atlas Natura opera a la xarxa, per oferir els seus serveis, amb els següents dominis.

www.atlasnatura.es

considerant www.bonviure.com com a domini principal.

MOLT IMPORTANT Alguns serveis oferts als llocs d’Atlas Natura, accessibles per als usuaris d’Internet, poden estar subjectes a unes condicions i instruccions particulars que, si escau, substitueixen, completen i/o modifiquen el present Avís Legal i que han de ser acceptades per la Usuari abans d’iniciar la prestació del servei corresponent. Això és aplicable, especialment, en els casos en què es realitzin reserves o es contractin serveis o productes, i en aquest cas el contingut de les condicions generals de contractació de viatges (identificades com a CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ a les pàgines corresponents).

FINALITAT I FUNCIONALITAT DELS SITUACIONS D’Atlas Natura

L’activitat d’Atlas Natura és la d’una agència de viatges, la finalitat de la nostra web és oferir els nostres serveis a través d’internet per rebre informació i ofertes de viatges, atenció al client, venda, etc.

Atlas Natura es reserva el dret de modificar aquestes condicions d’ús en qualsevol moment, així com qualsevol altra condició particular.

Atlas Natura fa tot el possible dins les seves possibilitats per oferir la informació continguda als seus llocs web de manera veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en qualsevol moment es produeixi algun error d’aquest tipus, més enllà de la voluntat d’Atlas Natura en cada moment, procedirà a la seva correcció immediatament després de tenir-ne coneixement, no podent assumir cap tipus de responsabilitat derivada dels danys i perjudicis que podria derivar d’errors o omissions en la informació continguda en els llocs.

Si alguna clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, total o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia només afectarà aquesta disposició o la part d’aquesta que resulti nul·la o ineficaç, restant les condicions generals en tota la resta, havent-hi dita disposició, o la part d’aquesta que fos afectada, com no posada.

INFORMACIÓ GENERAL (IDENTIFICACIÓ I DADES DE CONTACTE)

En compliment de l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que Atlas Natura, Passeig de la Pau, num. 24, pral 4a, 08600, BERGA amb NIF B65158214, està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​tom 41409, foli 115, full B-393147, ingrés 1.

El titular d’aquest lloc web és Atlas Natura, registrat a la Generalitat de Catalunya amb el codi GC-1829.

Pots contactar amb nosaltres, a més d’estar a la teva disposició a les nostres oficines, a través dels següents mitjans:

Per correu electrònic a través de l’adreça info@atlasnatura.es

Per telèfon al número d’atenció al client +34 613092100

.
SOBRE ELS USUARIS

L’accés i/o ús dels llocs d’Atlas Natura per part d’una persona atribueix a aquesta persona la condició d’USUARI. L’USUARI accepta, per a l’ús i l’accés dels diferents espais d’Atles Natura, les Condicions Generals d’Ús dels espais d’Atles Natura que es presenten a continuació.

L’Usuari del(s) lloc(s) Atlas Natura ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar-los, ja que aquestes i les condicions d’ús contingudes en aquest Avís Legal poden haver sofert modificacions.

CONDICIONS D’ÚS DEL(S) LLOC(S) D’Atlas Natura

Els llocs d’Atles Natura ofereixen accés a diversos continguts (serveis, informació, dades, etc.). L’USUARI assumeix la responsabilitat del seu ús del/els llocs d’Atlas Natura Per tant, és responsabilitat, compromís i obligació de l’usuari fer un ús adequat dels continguts i serveis que Atlas Natura ofereix a través del/s lloc/s d’Atlas Natura. . En particular, l’USUARI es compromet a no utilitzar-los en accions que puguin:

La realització d’activitats il·lícites o il·legals segons l’ordenament jurídic europeu i espanyol.

Vulnerar la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.
Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, de defensa del terrorisme o d’atemptat contra els drets humans.
Provocar danys en els sistemes informàtics de Atlas Natura dels seus proveïdors o de tercers.
Introduir o difondre a la xarxa programari maliciós, virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys esmentats en el punt anterior.
Intentar accedir o, si escau, utilitzar els comptes d’altres usuaris i modificar o manipular les seves dades.
EDAT DELS USUARIS

Els llocs d’Atlas Natura no contenen contingut ofensiu o inadequat per a menors. No obstant això, els menors de 14 anys no poden utilitzar-lo, i es recomana que, si escau, l’ús sigui supervisat per un tutor legal o un adult. En cap cas