T'ho perdràs?

Troba el teu viatge!

Nivell mitjà

Ascens al Toubkal i ruta dels pobles berebers

Aquest impressionant viatge al cor del gran Atlas, té com a finalitat l’ascensió al cim més alt de la serra de magreb, així com l’oportunitat de conèixer petits pobles de les muntanyes de l’Atlas, en els que el poble bereber conserva gairebé intacta la seva forma de vida ancestral.
per persona
4-10 Juliol
15-21 km
Atlas, Marroc
Nivell alt

Bloc 3 Transpirenaica

Ref. de Respumoso, Gavarnie, Panticosa i ascensió al Tallón…mítics punts del Pirineu que no deixen indiferent. Punt final a l’hospital de Parzán.
per persona
8-14 d’Agost
8-25 km
França-Aragó
Nivell mitjà

"Cañones del Ebro y el Rudrón"

Espectaculars salts d'aigua, congostos i parets escarpades pel riu Ebre, per camins molt agradables i molt fàcils tècnicament.
5.00 / Opinions
per persona
26-31 Juliol
15/dia
Nivell mitjà

Ribeira Sacra, Galicia

Els canyons del Riu Sil destaquen, no només per les seves vistes i vins, sinó també pel seu patrimoni històric i artístic. Monestirs, esglésies, ermites i tombes excavades a la roca, són exemples de la història d'aquest regió. Visitarem els voltants del Monastir de Santo Estevo, la ribera del riu Miño, senders fluvials del riu Lor i viatge amb catamarà pel Riu Sil.
per persona
15-20 Agost
10-16
Nivell mitjà

Costes de Galicia

Les Ries baixes i la costa da morte, mostren un interès paisatgístic i cultural molt destacable. La combinació de mar i muntanya s'entrellacen a cada etapa. A més, durant tota la setmana, es visiten centres d'interpretació de Parcs Naturals i edificacions ancestrals com el Castro de Baroña. La culminació final és l'arribada al punt més oest de la península.
per persona
22-28 Agost
10-16
Nivell mitjà

El pas del temps, de Pallars Sobirà a Pallars Jussà

"El Pas del Temps" és una ruta senderista de vuit dies que connecta el poblet d’Isil -al Pallars Sobirà- amb La Pobla de Segur -al Pallars Jussà-, servint-se d’antics camins de bast que comunicaven tant els pobles de mig vessant de la muntanya, com els situats al fons de la vall.
per persona
1-8 Agost
10-16
Nivell mitjà

Etapa 5-6-7: Camí dels Bons Homes

El Camí dels bons homes o camí dels Càtars, és un sender de 190km que s'inicia al Santuari de Queralt i té el seu punt final al castell de Montsegur (França). La història, els punts de pas i el paisatge transfronterer, fan d'aquesta ruta una caminada especial. Us proposem la travessa en caps de setmana, amb suport logístic i transport de material entre allotjaments.
per persona
24-27 juny
16-18km
Bellver de cerdanya