VIATGES DESTACATS!

Nivell mitjà

Noves rutes per la comarca del Priorat

La serra de Montsant, al Priorat, és un Parc Natural espectacular per la seva orografia. Cingleres i roquissars donen unes panoràmiques, camins i rutes infinites per les terres tarragonines. El nom de la mateixa serra ens dona idees de la espiritualitat de la zona, des d'antic. Entre d'altres exemples veurem la cartoixa d'Escaladei des de 1194, o centenars d'ermites per tot el Parc.
per persona
9-12 Octubre
8-14
Priorat, Catalunya
Nivell mitjà

Les millors rutes de la Serra de Guara meridional

Aquest Parc Natural es troba a la Provincia de Huesca, Aragó. El parc està delimitat per les següents ciutats: Huesca, per el sud-oest; Barbastro per el sud-est; l’eix Aínsa-Boltaña per el Nord-est i Sabiñánigo, una mica més distant per el Nord-est. Pel què fa a les limitacions fluvials, el límit occidental és el riu Isuela i l’oriental és el riu Vero. Les condicions climàtiques de la Serra son molt canviants. El gradient de temperatura i precipitaciones en les seves vertents son molt significatives.
per persona
4-8 Desembre
10-16 km
Serra de Guara
Nivell mitjà

Etapa 3-4: Camí dels Bons Homes

El Camí dels bons homes o camí dels Càtars, és un sender de 190km que s'inicia al Santuari de Queralt i té el seu punt final al castell de Montsegur (França). La història, els punts de pas i el paisatge transfronterer, fan d'aquesta ruta una caminada especial. Us proposem la travessa en caps de setmana, amb suport logístic i transport de material entre allotjaments.
per persona
24-25 octubre, 31 octubre-1 novembre
16-18km
Bellver de cerdanya