7-14 Juliol
Data
9-19
km
Marroc
Situació

Ascens al segon pic més alt de nord-Àfrica amb 4.068m d’altitud. Baixada per les gorges del riu M’goun amb espais únics i paratges més desconeguts que altres zones del país.

SORTIDA/ARRIBADA  Aeroport de Barcelona el Prat.
HORA DE SORTIDA  7:00h-9:10h
HORA DE TORNADA  14:00
MATERIAL Llista extensa al pdf.
INCLOU
Guia titulat i assegurances. Allotjament de tots els dies amb pensió completa dies de ruta.
Vehicles de suport. Transport de l’equipatge entre allotjaments.
NO INCLOU
Àpats a Marrakech.
Begudes fora d’àpats.

Bitllet d’avió.

1

Transport i arribada a Marrakech.

Després del transport, amb el nostre equip de guies, mules, mulers i cuiners començarem el trekking. Pujarem per la vall de Bougammaz fins el poble de pastors de Azib m’Ikkis. Dinar durant el camí (4 hores).

2

Etapa 3

Després de l’esmorzar, ascensió al coll de N’Tarkaddiyt i baixada fins a l’esplanada del mateix nom. Aquest és un lloc peculiar, ja que hi ha moltes corrents d’aigua. Dinar per el camí (8 hores)

3

Etapa 4

Després de l’esmorzar, ascensió al M’Goun (4.068 m), segon pic més alt del Nort d’Àfrica. Ascensió i descens a Oilimit (8 hores). Camí alternatiu a la pujada al al M’Goun: directament de la planícia de N’Tarkaddiyt amb les mules fins a Oililimt (4 hores). Dinar per el camí. Sopar a una haima i dormir a tendes.

4

Etapa 5

Després del esmorzar, baixada de Oililimt fins el poble de Taghreft. A prop d’aquí, a la confluencia de dos torrents, neix el riu M’Goun. Dinar durant el camí (5 hores).

5

Etapa 6

Després del esmorzar, baixada creuant el riu M’Goun fins el poble de Tarzout per camins centenaris seguint les terraces de cultiu i un seguit de pobles. Dinar durant el camí. (6 hores).

6

Etapa 7

Després del esmorzar, baixada fins el poble de Isummar. Dinar durant el camí (6’5 hores). Sopar i dormir a casa bereber.

7

Etapa 8

Després del esmorzar, tornada en furgoneta a Marrakech. Dinar durant el camí a Ouarzazate. Sopar i dormir al hotel Alí a Marrakech.

8

Marrakech-Barcelona

Vol fins a Barcelona. Visita a Marrakech:
L’interès principal es troba a la medina, envoltada per una gran muralla de més de 10 Km. En l’interior les olors i els colors es barregen, donant-li una personalitat singular a la infinitat de carrers i petites botigues que formen un laberint d’orientació difícil. A destacar la plaça Jemaa el-Fna (patrimoni de la humanitat) centre neuràlgic de la ciutat. Al capvespre, la plaça pren un aire màgic i s’omple de llum i fum provinent d’una infinitat de petites tasques.

  M’goun 2018 (4)

Publicacions recomanades per aquesta ruta:

-Alberto Vázquez Figueroa. (2001).Los ojos del Tuareg. Editorial Plaza and Janes.

-P. Delgado Fernández (2008).Ojos del cordero. Editorial: Alfama Editorial – Uwe Topper.(2015). Cuentos populares de los Bereberes. Editorial Miraguano

Música recomanada per aquesta ruta:

-Nass el Ghiwane

Opinió del viatge

No hi ha opinions encara.

Deixa una opinió del viatge

Valoració