23-29 Agost
Data
10-20km
km

Us presentem un dels recorreguts de penya-segats atlàntics més espectaculars.
A la GARITA DE HERBEIRA “Serra de Capelada” (CABO ORTEGAL), es troben els penya- segats més escarpats i alts de tota Europa.

Amb totes aquestes activitats haurem explorat els millors racons del PARQUE NATURAL FRAGAS DO EUME.

SORTIDA/ARRIBADA  Barcelona Sants/Aeroport del prat- A coruña. Santiago-Barcelona.
HORA DE SORTIDA A determinar segons transport.
HORA DE TORNADA A determinar segons transport.
MATERIAL Roba tèrmica, Gore-tex o impermeable, aigua, botes o bambes de caminar.
INCLOU
Guia titulat i assegurances. Allotjament de tots els dies amb mitja pensió.
Vehicles de suport. Transport de l’equipatge entre allotjaments.
NO INCLOU Pic-nic de ruta.

Bitllet d’avió.

1

Transport i trobada amb els guies

2

Serra de Capelada i Montde do Limo

Sortida del poble de Cariño fins l’aldea de San André de Teixido. És el segon lloc de peregrinació després de Santiago i visitarem la magnífica cascada “FERVENZA POZO DO INFIERNO” i el CASTELO DO CASÓN.
El segon recorregut transcorre per la “RUTA DOS PEIRAOS” els paisatges més espectaculars de la Costa Artraba. Podem gaudir de les panoràmiques des dels diferents miradors sobre l’Atlàntic “MIRADOIROS DE CORTES i BOCA DE TORRALBA” i de les torres de vigilància de “GARITAS DE EXIL i DEL VILAR”.
Passarem per l’ermita de San Antón de Corveiro i per finalitzar pel CASTELO DA CONCEPCIÓN en Cedeira.

3

Rias de Ortigueira i Viveiro

RUTA FLUVIAL DO RÍO SOR situada entre les rias de Ortigueira i Viveiro, exactament desemboca en la petita Ría do Barqueiro.
Preciós recorregut per la riba del Río Sor, des de RIBEIRA DO BISPO passant per O PONTE SEGADE fins al “MIRADOIRO FERVENZA DE AUGACAIDAS”, el paisatge és extraordinàriament espectacular i feréstec, destacant el salt d’aigua anomenat anteriorment, i també els sensacionals meandres que ha format el riu al llarg de tot l’itinerari.

4

Fervenza de Belelle

La ruta de la cascada “FERVENZA DE BELELLE” és un d’aquests llocs que sorprenen i captiven, un pla perfecte per a desconnectar. L’impressionant salt d’aigua té una caiguda de 45 metres i un cabal d’aigua sorprenent.
El recorregut s’inicia a la població O Roxal (Pazo de Isabel II), després de gaudir de la “FERVENZA DE BELELLE”, continuarem per una curta però forta pujada, entre escales i marjades, fins al final de la presa. Fantàstica i sensacional caminada de més de 2 quilòmetres seguint el canal fins a la PRESA DA FERVENZA i finalitzant a l’aldea de Belelle.

5

PARQUE NATURAL FRAGAS DO EUME – RUTAS DEL MOSTEIRO DE CAVEIRO

L’aspecte actual del Monestir és d’estil Barroc i desprèn una atmosfera màgica i al·lucinant.
Dins del Parc hi ha una xarxa de senders. Hem escollit 3 dels més representatius que farem en dues jornades.
-CAMIÑO DOS ENCOMENDEIROS
-CAMIÑO DA VENTUREIRA
-RUTA DOS CERQUEIROS

6

CAMIÑO DOS ENCOMENDEIROS

La ruta “CAMIÑO DOS ENCOMENDEIROS” la complementarem amb la ruta ”CAMIÑO DA VENTUREIRA”.

El recorregut s’inicia al sensacional ”PONTE COLGANTE DE CAL GRANDE” i continua per un extraordinari sender que voreja el riu fins al “PONTE COLGANTE DE FORNELOS”. Més tard, el “PONTE DE MARÍA CRISTINA” i assolir posteriorment el “MOSTEIRO DE CAAVEIRO” (símbol del parc). A prop es troben uns dels racons més al·lucinants les “RUINES DO MUIÑO DE SESÍN” i el “PONTE DE PIEDRA” RUTA DOS CERQUEIROS O DE LOS MIRADOIROS destacant el “ MIRADOIRO DE CARBUEIRA”, balcó natural per gaudir dels capritxosos meandres del riu. Ho complementarem amb una ruta pels fabulosos carrerons de PONTEDEUME, contemplar les vistes del “CASTELO DE ANDRADE” i visita al “MOSTEIRO DE MONFERO”.

7

Praia da santa Magdalena

Ens desplaçarem a la zona costanera de la Ría do Ferrol, per a realitzar entre la “PRAIA DA SANTA MAGDALENA” en CABANES fins a REDES, una meravella les vistes de la ría, el bosc costaner, un molí de marees i la sensacional visita al poblet de REDES, amb una bateria de canons al final del poble.

Tornada a Barcelona.

Les activitats de senderisme no superaran el total de 20 quilòmetres diaris, ni els 500 metres de desnivell positiu tot i que hi hagi més d’un recorregut al llarg del dia.

Opinió del viatge

No hi ha opinions encara.

Deixa una opinió del viatge

Valoració