Mes: juny de 2024

Marroc: 5 claus per a un viatge inoblidable

Descobreix els secrets d’aquest país fascinant i prepara’t per a una aventura inoblidable!

El Marroc, amb els seus paisatges meravellosos, la seva cultura vibrant i la seva gent acollidora, és un destí que enamora a qualsevol viatger. Però, com a qualsevol altre país, té les seves peculiaritats que cal conèixer per a treure el màxim profit de l’experiència i evitar sorpreses desagradables.

Llegir més

Descobrint el Marroc: Un viatge per les ciutats del nord i el Parc Natural de Talasemtane

El Marroc, un país fascinant i ple de contrastos, ofereix al viatger una experiència inoblidable. Des de les bullicioses ciutats imperials fins als seus deserts inhòspits, passant pels seus paisatges muntanyosos i les seves costes daurades, el Marroc té alguna cosa per a tothom.
En aquest post, ens centrarem en les ciutats del nord del país: Fez, Chefchaouen, Tànger i Tetuan, i en el Parc Natural de Talasemtane, un paradís natural situat al Rif.
En este post, nos centraremos en las ciudades del norte del país: Fez, Chefchaou  , Tánger y Tetuán, y en el Parque Natural de Talasemtane, un paraíso natural situado en el Rif.

Llegir més

Quants litres perd el nostre cos fent senderisme?

El senderisme és una activitat física excel·lent per a la salut que ofereix molts beneficis, com ara la millora de la salut cardiovascular, el reforç dels músculs i ossos i la reducció de l’estrès. A més, és una bona manera de gaudir de l’aire lliure i de connectar amb la natura.

Un dels beneficis més evidents del senderisme és que ajuda a cremar calories i perdre pes. La quantitat de calories que cremes dependrà de diversos factors, com ara la durada i la intensitat de la caminada, el teu pes corporal i el teu nivell de condició física. En general, però, pots esperar cremar entre 300 i 600 calories per hora caminant a un ritme moderat.

Llegir més

Descobreix les Dolomites: un paradís per als amants del senderisme amb Atlas Natura

Les Dolomites, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, són un paradís per als amants del senderisme. Amb els seus paisatges impressionants, que inclouen cims escarpats, llacs cristal·lins i valls exuberants, ofereixen rutes per a tots els nivells, des de principiants fins a excursionistes experimentats.

A Atlas Natura, agència de viatges especialitzada en senderisme, estem enamorats d’aquesta regió i volem compartir amb tu la nostra passió. En aquest article, t’introduirem a les meravelles de les Dolomites i et descobrirem les seves diferents zones, perquè puguis triar la que millor s’adapti a les teves preferències.
Planificar un viatge pot semblar una tasca feixuga, però amb una mica d’organització i planificació, pot ser una experiència molt gratificant. En aquesta entrada del blog, us compartirem una guia pas a pas per a organitzar el vostre viatge perfecte, des de la tria de la destinació fins a la reserva dels vols i allotjament.

Llegir més