Mes: setembre de 2024

Un viatge en família per les majestuoses terres muntanyoses del Centre d’Europa: Eslovàquia (primera part)

Després d’haver gaudit de la serenitat suïssa i l’encant imperial d’Àustria, vam continuar el nostre viatge cap a una joia d’Europa Central poc coneguda però plena de meravelles: Eslovàquia. Aquesta destinació, plena d’història, natura exuberant i una cultura arrelada en les seves tradicions, és ideal per als amants del senderisme i la natura. A continuació, us expliquem el nostre recorregut, que va des de la vibrant Bratislava fins a paratges més remots com Banská Štiavnica o Liptovský Mikuláš, on cada dia ens va sorprendre amb noves experiències

Llegir més

Descobreix l’Algarve amb Atlas Natura: El Teu Viatge de Senderisme Perfecte

L’Algarve, situat al sud de Portugal, és una de les destinacions més belles i sorprenents d’Europa. Coneguda per les seves platges daurades, penya-segats espectaculars i pobles pintorescs, aquesta regió també és un paradís per als amants del senderisme. Si vols explorar l’Algarve d’una manera única i sostenible, no hi ha millor opció que fer-ho amb Atlas Natura, l’agència especialitzada en viatges de senderisme i natura. Aquí t’expliquem per què Atlas Natura és la millor elecció per al teu viatge a l’Algarve.

Llegir més

5 Consells per Gaudir d’un Viatge de Senderisme en Grup

El senderisme en grup pot ser una experiència inoblidable. A més de descobrir paisatges espectaculars, pots compartir moments únics amb persones que comparteixen la teva passió per la natura. Però per gaudir-ne plenament, és important tenir en compte alguns aspectes que faran que l’experiència sigui encara millor. Aquí et deixem cinc consells per fer que el teu viatge de senderisme en grup sigui un èxit!

Llegir més

Descobreix el Kirguizistan: un paradís de muntanyes, cultura i gastronomia

El Kirguizistan és un dels secrets millor guardats de l’Àsia Central, un destí perfecte per als amants del senderisme i l’aventura. Les seves majestuoses muntanyes, la seva rica cultura nòmada i la seva deliciosa gastronomia fan d’aquest país una parada obligatòria per als viatgers que busquen autenticitat i naturalesa en estat pur. Si estàs pensant en una experiència de trekking inoblidable, l’equip d’Atlas Natura et convida a descobrir la bellesa d’aquest destí sorprenent.

Llegir més