Àustria: muntanyes, història i adrenalina (Primera part)

Després de deixar enrere la meravella de Suïssa, vam posar rumb a Àustria, la següent parada del nostre viatge familiar per la zona central d’Europa. El paisatge va canviar, mostrant-nos muntanyes verdes, valls frondoses i pobles encantadors. La nostra primera nit la vam passar a Bludenz, una ciutat amb un centre històric medieval i un ambient acollidor.

Al dia següent, vam embarcar-nos en una aventura inoblidable: una excursió al Highline 179, un pont penjant de 170 metres d’alçada que ofereix unes vistes impressionants dels Alps austríacs. Durant la caminada, vam poder conèixer la història de la zona i gaudir de la natura en tot el seu esplendor. Després d’aquesta experiència emocionant, vam posar rumb a Dormitz, un petit poble situat a la vall del Danubi. Allà vam passar dues nits al seu camping, gaudint de la tranquil·litat de la natura i de la companyia d’altres viatgers.

Per finalitzar la nostra estada a Àustria, vam decidir visitar Innsbruck, la capital del Tirol. Allà vam tenir l’oportunitat de pujar al Nordkette, una muntanya que ofereix unes vistes panoràmiques de la ciutat i dels seus voltants. Però la gran sorpresa va arribar quan vam descobrir el Kletterzentrum Innsbruck, el rocodrom més gran d’Europa! Allà vam poder posar a prova la nostra habilitat per escalar i gaudir d’una experiència adrenalínica única.

A més de les activitats que he descrit, a Àustria vam tenir l’oportunitat de degustar la seva deliciosa gastronomia, amb plats típics com el wiener schnitzel, la Sachertorte i la Kaiserschmarrn. També vam visitar museus, vam passejar pels seus carrers medievals i vam conèixer la seva cultura i tradicions.

En definitiva, Àustria ha estat un país ple de sorpreses, on hem gaudit de paisatges espectaculars, hem viscut experiències inoblidables i hem conegut gent encantadora. En la propera entrada del blog, us explicaré la segona part de la nostra aventura per aquest país tan bonic. No us ho perdeu!