Cap d’any a Cadis: Costa Atlàntica i Parcs Naturals


Dificultat


Data

Del 29 de desembre al 03 de gener

Situació

Jerez de la Frontera (Cadis)

Kms

15-20 Kms

Jerez de la Frontera, situada al cor de la província de Cadis, és una ciutat coneguda per la seva tradició vinícola, el flamenc i els cavalls. Amb una rica història que combina influències àrabs i cristianes, és també una porta d’entrada a alguns dels parcs naturals més impressionants d’Andalusia.

A pocs quilòmetres de Jerez es troben espais naturals d’una gran bellesa i diversitat, com el Parc Natural de Los Alcornocales, un dels boscos de sureres més extensos d’Europa, o el Parc Natural de la Bahía de Cádiz, amb marismes i zones costaneres plenes de vida. Al nord-est, la serra de Grazalema ofereix paisatges muntanyosos i boscos frondosos, mentre que la Sierra de San Cristóbal, més propera a la ciutat, és ideal per a rutes curtes i panoràmiques. Alhora, el Parc Nacional de Doñana, un dels ecosistemes més valuosos d’Europa, permet submergir-se en marismes i dunes plenes de fauna.

Aquestes zones naturals, a prop de Jerez, ofereixen rutes de senderisme per a tots els nivells, combinant natura i cultura en un entorn únic.

GUIA: Sam

Inclòs/Exclosos

  • Guia titulat en Mitja Muntanya
  • Assegurança de viatge
  • Transfers a aeroport
  • 5 nits d’allotjament
  • Mitja pensió durant el viatge
  • Sopar Cap d'Any
  • Transports via vehicle de lloguer durant el viatge
  • Bitllets avió (opció de gestionar-ho)
  • Dinars, begudes i altres àpats fora la mitja pensió
  • Suplement habitació individual (+80€ mínim) segons disponibilitat
  • Tot el que no s'indica a l'epígraf “El preu inclou”

Plans de viatge

DIA 1 BCN - Jerez de la Frontera

Arribem a Jerez de la Frontera, recollim la furgoneta i fem via cap a l’hotel, el dia d’avui serà de visita cultural i històrica pel centre de la població descobrint la màgia del sud.

DIA 2 Parc Natural de Los Alcornocales – Sendero del Picacho

Aquesta ruta travessa el cor del Parc Natural de Los Alcornocales i et porta fins al Picacho, un dels cims més representatius de la zona. Les vistes des del cim són espectaculars, amb paisatges que abasten des del bosc de suros fins a la costa de Cádiz. Ideal per una jornada de senderisme més exigent però sense superar els 600 metres de desnivell.

*13kms i 800mts. +/- aprox. 7 hores.

DIA 3 Bahía de Cádiz – Sendero de la Salina Dolores

Aquesta ruta recorre les antigues salines del Parc Natural de la Bahía de Cádiz, un dels espais naturals amb més riquesa d'aus aquàtiques de la zona. És un recorregut pla que permet gaudir de paisatges marítims, marismes i zones humides. Perfecte per a amants de l'ornitologia i de rutes llargues sense desnivells pronunciats.

*19kms i 50mts. +/- aprox. 5 hores.

DIA 4 Parc Natural Sierra de Grazalema – Sendero de El Bosque a Benamahoma

Aquesta ruta ascendeix el Cerro de Albarracín i a l’arribar a Benamahoma torna a El Bosque segueint el riu Majaceite. El recorregut és preciós, amb vegetació de ribera, aigua corrent i ombres que fan del camí una experiència molt agradable. És una ruta molt popular i ideal per a senderistes de tots els nivells.

*13kms i 700mts. +/- aprox. 7 hores.

DIA 5 Ruta Circular de Los Pinsapos (Parc Natural de Grazalema)

La ruta comença al Punt d'Informació de Grazalema, un bon lloc per obtenir informació sobre la zona i les condicions actuals dels camins. A partir d'aquí, la ruta segueix un sender que s'endinsa en el bosc de pinsapos, un tipus d'arbre autòcton de la regió.

*21kms i 665mts. +/- aprox. 8 hores.

DIA 6 Sierra de San Cristóbal – Mirador de San Cristóbal

Aquesta ruta circular et porta fins al Mirador de San Cristóbal, amb vistes panoràmiques espectaculars sobre Jerez, la Bahía de Cádiz i la costa atlàntica. A més, la ruta travessa zones boscoses i ofereix una interessant combinació de paisatges, des de camps agrícoles fins a zones rocoses i boscos mediterranis.

*16kms i 250mts. +/- aprox. 6 hores.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cap d’any a Cadis: Costa Atlàntica i Parcs Naturals”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Des de
895,00  995,00 
Formulari de reserva
Formulari de consulta
1
895,00 
0,00 
Disponible:
Total a pagar
1
895,00 
0,00