Dolomites: Cims Escarpats i Rutes Màgiques


Dificultat


Data

10 - 16 de setembre

km

13-17 km

Val di Fassa, Dolomites

Situació

Les Dolomites (en italià Dolomiti, en alemany Dolomiten, en ladí Dolomites, en friülès Dolomitis) són una secció dels Alps. Estan situades dins les províncies de Belluno, Bolzano-Bozen i Trento, al nord d’Itàlia i s’estenen des del riu Adige a l’oest fins al riu Piave a l’est. Els límits nord i sud els conformen la Val Pusteria i la Val Sugana respectivament. Normalment, es divideixen entre les Dolomites est i les Dolomites oest, separades per la línia que uneix la Val Badia, el port de Campolongo i la vall de Cordevole. Aquesta part dels Alps conté més de quaranta glaceres.

El flux turístic que reben aquestes muntanyes és elevat, ja sigui per a practicar l’esquí o l’escalada. Són destins turístics destacats Vall di Fassa, Auronzo di Cadore, Cortina d’Ampezzo, Arabba, Ortisei i San Martino di Castrozza. Durant la Primera Guerra Mundial la línia del front que separava les forces italianes de les de l’Imperi Austrohongarès va quedar establerta en aquest indret, i això ha fet que actualment hi hagi museus de la guerra a l’aire lliure a 5 Torri i a la muntanya Lagazuoi.

Nota: el grup mínim necessari per realitzar-se l´activitat és de 6 persones. En cas de no poder-se formar el grup mínim necessari, es tornarà el 100% de l´import.

Nota: Atlas Natura no es fa responsable dels incidents ocasionats pel fet de no portar el material imprescindible indicat. Atlas Natura es reserva el dret d´excloure un participant si no porta el material imprescindible. Si alguna persona pren algun tipus de medicació, pateix alguna patologia o ha tingut alguna lesió recentment, si us plau comenteu-ho en el moment de fer la reserva.

Informació adicional

TRANSFER Transfers a Itàlia

Inclòs/Exclosos

  • Guia de muntanya
  • Transfers durant tot el viatge
  • Transfers al aeroport
  • 6 nits d’allotjament a hotel
  • Esmorzars i sopars cada dia
  • Assegurança BASIC PLUS EXPERIENCES
  • Begudes i altres en els àpats i durant el viatge.
  • Dinars
  • Billets d’avió fins a Itàlia/altres
  • Tot el que no hi ha a l’apartat “inclou”
  • Telecabines necessaris per les rutes (77€)

Plans de viatge

DIA 1 Vol a Venècia i arribada a l’apartament

Dia de Viatge a Dolomies. Vol a a Venècia i transfer a l’hotel. Segons l'hora d'arribada, i si s'arriba al migdia, ens donaria temps per a visitar el poble.

Ens intalarem a l’hotel i el guia farà la presentació del viatge.

DIA 2 Lago di Fedaia - 17 kms i 1384 m+ i 1200 m-

Sortim del Passo Fedaia direcció ascendent fins arribar al camí principal de Viel del Pan, un cop allà resseguim el camí fins a arribar a Passo Pordoi on iniciarem l’ascens al Pitz Boe (3150mts).

Descens opció amb telecabina i agafem autobus de línea.

Unes 10 hores aproximadament.

DIA 3 Christomanos - 13,5 kms 785+/-

Anem fins a Vigo di Fassaa per agafar el telecabina que puja a Paolina, d’allà sortim a encarar el camí que ens durà fins al Col de Ciampac i seguidament el Passo Vaiolon i on iniciarem el descens per agafar el mateix camí d’anada, finalitzarem agafant 3 telecadires fins a Pera di Fassa.

Unes 7 hores aproximadament.

DIA 4 Passo San Pelegrini - 16 kms 900+/-

Ruta circular des de la qual sortim de Passo San Pelegrini, fem una circular al Col Margherita el qual acabem ascendint i baixant per la besant est a buscar el Lago di Cavia on tornarem cap a la parada de bus.

Unes 8 hores aproximadament.

DIA 5 Forca Neira - 13 kms 815+ 740-

Agafem el telecabina de Buffareu a Pozza di Fassa, começarem a ascendir direcció Col Valvacin on començarem una llarga caranejada fins al Refugi San Nicolo (dinar). Un cop acabats de dinar encararem el part més tècnic amb algun esglaó metàl·lic fins a la Forca Neira on farem baixada al telecabaina Alba-Ciampac.

Unes 7 hores aprox.

DIA 6 Col Rodella - 16 kms - 1300+ i 520-

Arramquem el dia cap amunt endintsant-nos a Val Duron, una vall preciosa en la que podrem veure vestigis glacials.

El dia transcorrerà resseguint el massís de Sassolungo per totes les seves vessants, amb un aspecte més ascendent que descendent.

Aproximadament unes 10 hores.

DIA 7 Ruta vores del poble on ens allotgem

Dia de descans per qui ho vulgui i de fer un petit tomb per aquelles persones que vulguin acabar de descobrir la zona per on ens allotgem, gaudint dels boscos i paissatges que ens regala aquest paradís, les Dolomites.

Dinar de cloenda i camí cap a Venècia per agafar el vol.

*Per tal de garantir la seguretat dels participants i el bon desenvolupament de l’activitat les rutes podran ser modificades o substituïdes per altres d’igual o més interès si les condicions atmosfèriques, el grup, l’estat del terreny o qualsevol altra causa ho requereixen.

Mapa Del Recorregut

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Dolomites: Cims Escarpats i Rutes Màgiques”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Des de
1.195,00  1.395,00 
Formulari de reserva
Formulari de consulta
1
1.195,00 
0,00 
Opció de dipòsit 50% Per article
Disponible:
Total a pagar
1
1.195,00 
0,00