12-16
km
Málaga, Cádiz
Situació

Un dels primers Parcs Naturals de la Península. El massís de grazalema ofereix un impressionant paisatge de congostos, coves, dolines i talussos, amb una gran varietat de formes en roques calisses. Recorreguts de 4 a 6 hores de durada.

SORTIDA/ARRIBADA  Barcelona.
HORA DE SORTIDA A determinar
HORA DE TORNADA A determinar
MATERIAL Roba tèrmica, Gore-tex o impermeable, aigua, botes o bambes de caminar.
INCLOU
Guia titulat i assegurances. Allotjament de tots els dies amb mitja pensió.
Aliments complementàris al picnic: fruita, xocolata, fruits secs i barretes energètiques. Transport de l’equipatge entre allotjaments i vehicles de suport.
NO INCLOU Pic-nic de ruta.

Bitllet de tren

1

Transport

Trobada a Barcelona i transport fins a Málaga.

2

Inici de ruta

Estació de Benaojan-Estació Jimera de Líbar-Estació de cortes de la frontera. Recorregut seguint el riu Guadiaro al llarg de magnífics congostos.

3

Cortes de la Frontera-El colmenar

Cortes de la Frontera-El colmenar. Continuem pel riu Guadiaro aigües avall, travessant un dels congostos més estrets i fantàstics del Parc. Creuarem el desfiladero de las Buitreras, a través d’un espectacular pont.

4

Benaojan-Montejaque

Estación de Benaojan-Cueva del Gato-El hundidero-Montejaque. En aquest recorregut podrem conèixer el conjunt càrstic de la cueva del gato i un dels complexos espeleològics més interessants d’Andalusia.

5

Benaojan-las escaleretes-cortijo de libar

Magnífic recorregut per la serra de Líbar, accedint per unes escales construïdes a la roca, seguint un espectacular paratge de roca calcària, moldejat al llarg dels segles.

6

Grazalema-Salto del cabrero-Benaocaz

Iniciarem la ruta a Grazalema, poble més representatiu de l’arquitectura andalusa dels pobles blancs, passant pel salto del Cabrero, espectacular paret de 400 metres de verticalitat.

7

Tornada a Barcelona


Tornada a Barcelona

Tour Reviews

5.00 based on 2 reviews
5 gener, 2019

M’ha agradat l’itinerari que hem fet pel parc de Grazalema. La organització i els guies han estat excel·lents, sempre pendents del grup, de les necessitats de cada un. Els components del grup també hem estat bé, molt sentit de l’humor i respecte. Ha anat tot rodat!!!

20 gener, 2019

Una bona combinació entre natura i paisatges i l’encant dels pobles blancs .

Leave a Review

Rating