15-21 km
km
Atlas, Marroc
Situació

Aquest impressionant viatge al cor del gran Atlas, té com a finalitat l’ascensió al cim més alt de la serra de magreb, així com l’oportunitat de conèixer petits pobles de les muntanyes de l’Atlas, en els que el poble bereber conserva gairebé intacta la seva forma de vida ancestral.

SORTIDA/ARRIBADA  Aeroport de Barcelona el Prat.
HORA DE SORTIDA
HORA DE TORNADA
MATERIAL Roba tèrmica, Gore-tex o impermeable, aigua, botes o bambes de caminar, plumífer.
INCLOU
Guia titulat i assegurances. Allotjament de tots els dies amb pensió completa dies de ruta.
Vehicles de suport. Transport de l’equipatge entre allotjaments.
NO INCLOU
Àpats a Marrakech.
Begudes fora d’àpats.

Bitllet d’avió.

1

Transport i arribada a Marrakech.

Marrakech, trasllat a l’hotel, sopar i dormir.

2

Oukaïmedene-Angour y Akwai

Després de l’esmorzar, sortida amb furgoneta a Oukaïmedene, punt de partida  de l’expedició. Amb l’equip de guies, mules i cuiners començarem el trekking. Coll d’Eddi on podrem admirar belles panoràmiques dels cims de l’Angour (3.600 m) y de l’Akwai (2.912 m). Dinar per el camí. Sopar i dormir a casa Bereber.

3

Vall d'Imanae

Després de l’esmorzar, recorregut per la vall d’Imanae, passant per els pobles de Tamguist i Ikkis. Pujada al coll d’Arg (1.780 m) i baixada a la vall d’Aït Mizane. Dinar per el camí. Arribada a Imi­Ourhlad (2.200 m). Sopar i dormir a casa Bereber.

4

Tizi Oussem (4167)

Després de l’esmorzar, sortida en direcció al coll de Tizi N’Techt (2.100 m). Dinar pel camí. Arribada al poble de Tizi Oussem (1.800 m). Sopar i dormir a casa Bereber.

5

Tizi M'zik

Pujada al coll de Tizi M’zik pel bosc de sabines des d’on podrem admirar belles panoràmiques del Plateau Tazararta (3.800 m). Dinar per el camí. Baixada fins el poble de M’zik. Sopar i nit a casa Bereber.

6

Refugi Nelter (4167)

Sortida de M’zik (1.800 m) en direcció a Around (1.900 m). El camí transcorre pel fons de la vall passant per el santuari  musulmà de Sidi Chamharouch (2.280 m). Dinar pel camí. Pujada fins el refugi de Nelter (3.160 m). Sopar i dormir al refugi.

7

Ascens al Toubkal

Ascensió al Toubkal (4.167 m). Ascensió i descens. Dinar a la haima i baixada al poble de M’zik. Sopar i nit a casa Bereber.

8

M'zik-Marrakech

Tornada amb furgoneta fins a l’hotel a Marrakech. Dia lliure. Sopar lliure.

9

Marrakech-Barcelona

Tornada a Barcelona amb avió.

Visita a Marrakech:
L’interès principal es troba a la medina, envoltada per una gran muralla de més de 10 Km. En l’interior les olors i els colors es barregen, donant-li una personalitat singular a la infinitat de carrers i petites botigues que formen un laberint d’orientació difícil. A destacar la plaça Jemaa el-Fna (patrimoni de la humanitat) centre neuràlgic de la ciutat. Al capvespre, la plaça pren un aire màgic i s’omple de llum i fum provinent d’una infinitat de petites tasques.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating